Άννα-Μαρία Καραγιαννίδου

Κλινική Διαιτολόγος, MMedSci

Η Άννα-Μαρία Καραγιαννίδου είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και συνεργάτιδα της κα. Αναγνωστή στη διαχείριση κλινικών περιστατικών.

Αποφοίτησε από το τμήμα Διαιτολογίας – Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμοσμένη Διατροφή και Προαγωγή Υγείας», με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή. Στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σπουδών της απέκτησε κλινική εμπειρία, ιδιαίτερα στα νοσήματα του πεπτικού συστήματος, καθώς εργάστηκε εθελοντικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός». Παράλληλα, συμμετείχε ενεργά σε ερευνητικά πρωτόκολλα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός». Διαθέτει επίσης εμπειρία στο κομμάτι της αρθρογράφησης και παρακολουθεί διαρκώς επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με τη διατροφή. Τέλος, έχει παρακολουθήσει το Κλινικό Φροντιστήριο του ΚΕΑΔΔ, με τίτλο «Από την ορθή Διάγνωση στη διαχείριση της καθημερινής Διαιτολογικής πράξης».

Αυτή τη στιγμή είναι συνεργάτιδα Διαιτολόγος του κέντρου μας και θα τη γνωρίσετε κατά τη λήψη ιστορικού και την πραγματοποίηση μετρήσεων στο χώρο μας.