Πάμε να δούμε τα υλικά για 2 μερίδες
Υγρά:
Στερεά:
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε στο μπλέντερ το αβοκάντο, το ταχίνι, το χυμό του λεμονιού και το σησαμέλαιο. Τα χτυπάμε μέχρι να ενοποιηθούν.
2. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ ,προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
3. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον για να δέσουν οι γεύσεις.
Tip: Για να ξεχωρίσεις εύκολα αν ένα αβοκάντο είναι ώριμο, πίεσε το ελαφρώς και παρατήρησε αν είναι μαλακό. Σε περίπτωση που είναι πιο σφιχτό, τοποθέτησε το σε μια χάρτινη σακούλα μαζί με μια μπανάνα, ώστε να επιταχυνθεί η ωρίμανση του.
✅To αβοκάντο αποτελεί μια πολύ καλή πηγή βιταμινών C, E και K, μαγνησίου και καλίου. Μελέτες δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για
📊Διατροφική Ανάλυση:
Καλή απόλαυση!